Servis računara i računarske opreme

Imate problem sa računarom, laptopom, stampačem ? Pružamo najkvalitetnija rešenja i svojim klijentima garantujemo zadovoljstvo. Naši stručnjaci su osposobljeni da precizno i brzo dijagnostifikuju problema u vezi sa vašim računarom.

IT usluge

Bilo da Vam je potrebna procjena sigurnosti i funkcionalnosti Vašeg sistema, konsultacije ili implementacija opreme, naši inženjeri ce Vam rado dati savjet i pomoći u optimizaciji rada Vašeg sistema. Sve u cilju poboljšanja Vaše produktivnosti i obezbjeđivanja sigunosti podataka.

Računarske mreže

Potreban Vam je stabilan WiFi i sigurna mreža? Usluge instaliranja aktivne i pasivne mrežne opreme i njeno puštanje u rad, kao i testiranje, obavlja naš stručni tim inženjera i tehničara u skladu sa najvišim, kako inostranim tako i domacim standardima realizacije računarskih mreža.

Sistemi tehničke zaštite

Razmišljate da osigurate svoj dom, kancelariju, radne pogone? Sistemi video nadzora, alarmi, savremena kontrola pristupa putem biometrije, evidencija radnog vremena, interfoni, samo su dio stvari u kojima Vam naši sertifikovani inženjeri mogu pomoći.

Nabavka potrebne opreme za vaše preduzeće/kancelariju/ličnu upotrebu

Naši IT stručnjaci će Vam rado izaći u susret pri trgovini. Možete dobiti savjet, kao i željene informacije o bilo kom proizvodu u svakom trenutku kako bi Vam olakšali izbor pri trgovini željenih proizvoda.