Poslovni softver po mjeri Vašeg uspjeha

Preduzeće “Calculus” osnovano je 2004. godine kao rezultat dugogodišnje saradnje grupe stručnjaka u oblasti izrade poslovnih i informacionih sistema, finansija i knjigovodstva.

Među korisnicima usluga nalaze se mala, srednja i velika preduzeća, različite strukture vlasništva i različitih delatnosti. Veliki broj kompanija njima je lojalan već nekoliko generacija Calculus softvera.

Kompletnost usluge korisnicima upotpunjuju projektovanjem, izradom i uvođenjem poslovnog softvera, povezivanjem sa softverskim rešenjima drugih proizvođača i pružanjem usluga iz oblasti finansija i knjigovodstva čime unapređuju svoje i poslovanje partnera.

Dobar poslovni softver će Vam biti od pomoći, ERP Calculus 12 će Vas učiniti uspješnim!

ERP Calculus 12 prvenstveno ima za cilj da riješi probleme širom preduzeća, a ne problem samo jednog odeljenja ili poslovnice. Cilj mu je da poboljša efikasnost preduzeća unapređenjem poslovne logike.

ERP Calculus 12 je konfigurabilno softversko rešenje koje omogućuje da se korisniku isporuči sva funkcionalnost, ali uz to pruža jednostavan pristup, bez programiranja i pravljenju promjena u softveru. To omogućuje poslovnim korisnicima da samostalno upravljaju procesima koje žele da konfigurišu, a da se ne pretvore u programere.