G TECH, Podgorica

LOADING
PREV
NEXT
http://gtech.co.me/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/704684racunari.jpg
http://gtech.co.me/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/801258video_nadzor_g_tech.jpg
http://gtech.co.me/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/852873racunarske_mreze_gtech.jpg
http://gtech.co.me/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/212522kontrola_pristupa_gtech.jpg
http://gtech.co.me/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/599906alarmni_sistemi.jpg
http://gtech.co.me/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/392895interfoni.jpg
http://gtech.co.me/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/387061pametnekuce.jpg

G TECH djelatnosti

 • Prodaja racunara i racuna…
 • Video nadzor
 • IT USLUGE
 • Kontrola pristupa i evide…
 • Alarmni sistemi
 • Interfoni
 • Inteligentni sistemi

Prodaja racunara i racunarske opreme

Prodavnica racunara, racunarske opreme, kancelarijskog materijala...Najpovoljnije cijene...

Saznajte vise...

Video nadzor

Osigurajte vas poslovni prostor, magacin, kuću, dvorište, maloprodajni ili veleprodajni objekat, fabrički krug, parking, stovarište i slicno...

Saznajte vise...

IT USLUGE

Racunarske mreze. Usluge projektovanja, analize, implementacije i administracije svih vrsta računarskih mreža. Odrzavanje racunara na bazi mjesecne pretplate i po pozivu. Servis racunara...

Saznajte vise...

Kontrola pristupa i evidencija radnog vremena

Kontrola pristupa putem kontaktnih i beskontaktnih kartica, biometrijska kontrola pristupa, pracenje putem interneta... Evidencija radnog vremena zaposlenih...

Saznajte vise...

Alarmni sistemi

Osigurajte alarmnim sistemom svoj stan, kucu, vikendicu, poslovni objekat...

Saznajte vise...

Interfoni

Audio i video interfoni...

Saznajte vise...

Inteligentni sistemi

Kako da i Vasa kuca bude "pametna"? Pametne kuce, pametni stanovi, pametne kancelarije, pametni hoteli... ...spoj tehnologije i stila življenja...

Saznajte vise...
You are here: Home » IT USLUGE
petak, 14 dec 2018

IT USLUGE

Odrzavanje racunarskih mreza i racunara 

dwr170

Ukoliko ste vlasnik malog ili srednjeg preduzeca najekonomicniji nacin rjesavanja problema sa softverom, racunarima, mrezom i ostalim IT tehnologijama je angazovanje partnera koji ce za vase preduzece rjesavati probleme, obavljati preventivne preglede i po potrebi otklanjati kvarove i zastoje. 

Brigu i probleme koje su Vam stvarali racunari prepusticete nama. Redovnim održavanjem, backup-om (arhiviranjem) podataka po potrebi, planiranjem i pridrzavanjem svetskih standarda obezbijedicemo  kontinuirani rad IT sistema, jedne od kljucnih komponenti danasnjeg poslovanja.

Informacione tehnologije su danas sastavni dio života u takvoj mjeri da je praktično nezamislivo funkcionisanje bilo kojeg dijela naše egzistencije bez njih. Poslovanje, komunikacije pa i svakodnevni život se oslanjaju na pogodnosti koje nude različite oblasti korišćenja računara i odgovarajućih tehnologija. Razvoj računara i programa, a u isto vreme sve složeniji zahtjevi od strane krajnjih korisnika računarskih tehnologija, uslovili su pojavu velikog broja različitih rješenja namijenjenih poslovnoj primjeni. Osnovni cilj ovih vrlo različitih rješenja je unaprjeđenje poslovanja.

mrezePrednosti računarskih mreža su: povećanje produktivnosti rada, razmjena dokumenata na brži, sigurniji i jednostavniji način, olakšana je komunikacija na nivou firme, mogućnost čuvanja svih važnih informacija na jednom mjestu, tako da su one bolje organizovane i po potrebi dostupne svim računarima u mreži, centralizovana štampa svih vrsta dokumenata, pristup Internetu i upotreba elektronske pošte sa svih računara u mreži.

G TECH d.o.o. pruža usluge projektovanja, analize, implementacije i administracije svih vrsta računarskih mreža različitih mrežnih tehnologija, arhitektura i različitih komunikacionih protokola.

 • Projektovanje računarskih mreža - Na osnovu Vaših potreba i zahtjeva naš tim stručnjaka će Vam ponuditi više konceptualnih rješenja za izgradnju računarske mreže koja odgovara vašem zahtjevu i u saradnji sa vama izabrati najbolje i najefikasnije rješenje.
 • Instalacija opreme i puštanje u rad - Instalacija aktivne i pasivne mrežne opreme i puštanje u rad mrežnih uređaja kao i cijelog sistema računarske mreže. Nakon izgradnje infrastrukture računarske mreže i testiranja pasivnih komponenti računarske mreže (strukturnog kabliranja) pristupa se instalaciji, povezivanju i konfigurisanju, kao i puštanju u stalnu eksploataciju instalisane mrežne opreme.
 • Usluge instaliranja aktivne i pasivne mrežne opreme i njeno puštanje u rad obavlja stručni tim inženjera i tehničara u skladu sa najvišim, kako inostranim tako i domaćim standardima realizacije računarskih mreža.

Switch1

Sa razvojem kompjuterskih mreža poslednjih godina drastično su se povećale mogućnosti koje se pružaju korisnicima modernih mreža. Moguće je koristiti internet da bi se došlo do podataka, moguće je koristiti mreže radi prenosa raznih vrsta podataka: datoteka sa podacima, video nadzora i alarma, za prenos glasa i slike, ...

Iz tog razloga u mogućnosti smo da Vam uradimo mrežu po sistemu "ključ u ruke", od projektovanja, preko izgradnje, pa sve do puštanja u rad i testiranja. Kod nas ne postoji limit u vezi projektnog zadatka koji treba izvršiti za Vas ili tehnologija pomoću koji kreirati željenu mrežu.

U slučaju da kod Vas u firmi postoji neka kompjuterska mreža koju treba unaprijediti, proširiti ili povezati sa novom mrežom u mogućnosti smo da izvršimo restrukturiranje i rekonstrukciju mreže, kako bi se dobili najpovoljniji rezultati. Bez obzira da li je u pitanju žična ili bežična kompjuterska mreža, dovoljno je samo da nas pozovete i vaš posao je riješen, jer nakon dogovora mi sve preuzimamo i završavamo projekat u najkraćem mogućem roku sa maksimalnim kvalitetom.slika-mreza

Pored navedenih usluga, pružamo i usluge održavanja kompjuterskih mreža kako bi vaša mreža radila pouzdano pospješujući, olakšavajući i ubrzavajući vaše svakodnevno poslovanje.

Kada se pojave problemi u kompjuterskoj mreži, u mogućnosti smo da Vam pružimo usluge detekcije defekta u mreži, usluge otklanjanja defekta u mreži, usluge testiranja funkcionalnosti mreže.

Dobili ste ADSL priključak, a ne znate kako da povežete Vaš kućni desktop i laptop računar, da koriste isti izlaz na internet. Tu smo da rešimo Vaš problem.

U firmi bi željeli da umrežite Vaše računare da biste mogli da dijelite datoteke koje su Vam potrebne i da svi računari mogu da izadju na internet. Ne znate kako, ili nemate potreban alat, ili jednostavno nemate vremena za taj posao. Pozovite nas.

Nakon postavljanja, Vašoj računarskoj mreži će biti potrebno i redovno održavanje.

Usluge koje nudimo na tom polju možemo da podijelimo na dvije opšte grupe.

 

Tehnicko odrzavanje po modelu mjesecne pretplate


Mjesecna pretplata obuhvata odredjeni broj sati nedeljno, u odredjenom broju dolazaka, boravak servisera kod klijenta i izvrsenje usluge koja podrazumeva:

Prva grupu usluga održavanja računarskih mreža je održavanje računarske mreže na bazi mesečne pretplate. Dakle bez obzira na broj incidenata i njihov karakter, otklanjanje kvara je pokriveno Vašom mjesečnom pretplatom. Visina mjesečne pretplate zavisi od broja računara koji čine računarsku mrežu.

U cijenu ovakve vrste održavanja uključeni su:

 • utvrđivanje i otklanjanje nepravilnosti u radu hardvera
 • popravku odnosno zamjenu neispravnih djelova computercable
 • ugradnja i testiranje novog ili nadograđenog hardvera
 • podešavanje radnih stanica i mrežnih štampača za rad u lokalnoj računarskoj mreži
 • podešavanje INTERNET pristupa radnih stanica
 • reinstalacije i nadogradnje operativnih sistema (klijentov software)
 • instalacija i podešavanje korisničkih programa (klijentov software)
 • backup podataka na medije (nije uračunata cijena medija)
 • backup podataka u lokalnoj mreži
 • podešavanje i instalacija drajvera
 • instalacija i update (azuriranje) antivirus programa i antivirus definicija
 • konsultantske usluge kod nabavke računara i računarske opreme
 • razgovor sa zaposlenima sa ciljem prikupljanja primjedbi
 • odrzavanje mail servera
 • povezivanje i instalacija novonabavljene opreme
 • mjesecni izvestaj o aktivnostima odrzavanja i preporukama za unapredjenje stanja racunarskog sistema.

Napomena: Oprema i potrošni materijal iskorišćen u procesu otklanjanja kvara se posebno naplaćuje.


Tehnicko odrzavanje po modelu incidenta

Tehnicko odrzavanje po modelu incidenta podrazumijeva sve vrste intervencija i neophodnih procedura radi otklanjanju problema po pozivu klijenta sa ili bez potpisanog Ugovora o tehnickom odrzavanju pri cemu se usluga naplaćuje po zapocetom satu.

 

ist2_4594349-computer-network-cable

Tehnicka podrska:

• tokom radnog vremena korisnik moze traziti tehnicku podrsku putem telefona
• tokom radnog vremena korisnik moze traziti podrsku putem e-mail-a
• tokom radnog vremena korisnik moze traziti REMOTE podrsku (podrsku sa udaljenog racunara)

Kontaktirajte nas za cijene paketa sa mjesecnom pretplatom kao i i za odrzavanje po modelu incidenta. Cijene zavise od broja racunara u kompaniji, trenutnog stanja racunara, razvijenosti mreze I slicno…

 

SERVIS RACUNARA

pctechServis racunara  - Umrezavanje racunara - Zamjena neispravnih komponenti

Ako imate problema sa Vasim racunarom mozete se obratiti nama i dobiti brzu i efikasnu pomoc.

Racunar radi usporeno, internet konekcija se gubi, Windows blokira, virusi, sistem ne prepoznaje djelove hardvera..... sve su to simptomi koje mozete rijesiti samo jednim pozivom!computervirus1

Nas servis racunara Vam stoji na usluzi!

Usluge koje nudimo:

 

 • Podesavanje racunara - optimizacija racunara
 • Rjesavanje problema u radu racunara
 • Instaliranje softvera
 • Instalacija i podesavanje drajvera
 • Nadogradnja sistema

 

 

Optimizacija operativnog sistema:pg_part_010

- Detaljno čišćenje računara od VIRUSA!
- Detaljno čišćenje operativnog sistema od SPYWARE špijunskih programa.
- Optimizacija registra, radi odklanjanja zapisa o davno obrisanim fajlovima.
- Optimizacija/ubrzavanje startovanja operativnog sistema takozvanog boot-ovanja.
- Otvaranje više korisničkih naloga, da svaki član Vaše porodice može zasebno da se loguje.

 

Optimizacijom operativnog sistema izvućićemo maksimum od Vašeg računara. Očišćen od virusa i ostalih malicioznih programa Vaš računar će raditi brzo i sigurno. Što znači da ćete Vi moći neometano da završavate sve Vaše poslove ili da se jednostavno odmorite uz film ili igru...